Verjaardag vieren amsterdam

IMG_6456

Verjaardag vieren Amsterdam

Ruimte nodig?

Heb je ook te veel vrienden? Bij het houden van een verjaardagsfeest wreekt zich dat. Je kunt niet iedereen thuis ontvangen. CLUB 8 biedt een geweldig alternatief: Je viert je feest bij Club 8 voor een redelijke prijs (vraag vrijblijvend een offerte aan) en je hoeft je niet druk te maken over de organisatie en of al je gasten wel op tijd hun natje en droogje hebben gehad.

Een feestje bij Club 8 geeft je ook nog veel ruimere mogelijkheden. Eerst met je allerbeste vrienden lekker gourmetten en bijpraten. Daarna een intieme verjaardag of een knalfeest. Een bandje of een DJ op je balkon of in de tuin is ondenkbaar; bij ons is het heel gewoon.

Service

In de loop van de avond kunnen een eenvoudig of luxe snackschotel verzorgen. Als je vakantiefoto’s of oude familiefoto’s aan je gasten wil tonen schermen we eventueel een deel van de zaal af. Wil een deel van je vrienden in de loop van de avond naar een voetbalwedstrijd op de TV KIJKEN? Geen probleem. Overlast voor de buren is er niet en waar kun je na afloop met (een deel van) je gasten nog een uurtje lekker Poolen of Darten?

En zeg nu eerlijk: wat is er prettiger dan na afloop de boel de boel te laten: Niets meer afwassen en opruimen.
Ons enthousiaste en deskundige personeel zorgt ervoor dat je gasten niets tekort komen.