Bruiloftzaal Amsterdam

De bruiloft is in het algemeen de afsluiting van de trouwdag. Traditioneel is er voor de gasten de gelegenheid het bruidspaar nog eens extra in het zonnetje te zetten middels allerlei ‘originele’ creatieve uitspattingen. CLUB 8 heeft hiervoor alle mogelijkheden, tot een professioneel aangelicht toneel toe.
Heb je een heel ander idee voor de opzet van een bruiloft? De zaal kan gebruikt worden zoals jullie je dat voorstellen.

Een diskjockey? Een bandje? Eigen creativiteit? Wij passen de zaal zo aan dat jullie je ideeën kunnen uitvoeren. CLUB 8 heeft een nachtvergunning en je feest kan doorgaan tot in de kleine uurtjes. Voor de inwendige mens zorgen we met dranken en snacks en desgewenst aan het eind van het feest met een slotbuffet.

Receptie

Om al je vrienden, collega’s en familieleden in staat te stellen jullie met je huwelijk te feliciteren organiseer je bij CLUB 8 een receptie. Hoe je die inricht is helemaal aan jullie. Van een staande receptie tot een zittende of een combinatie van beide: aan jullie de keuze. Je bepaalt ook zelf wat je je gasten wilt aanbieden. Koffie met gebak? Bier, Fris, wijn? Gedestilleerd? Wij maken afspraken met je en brengen die in de praktijk. Natuurlijk verzorgen we een gastenboek voor je. Omdat de receptieruimte fysiek gescheiden is van de feestzaal zorgen we ervoor dat er op je bruiloft geen ongenode receptiegasten binnenstromen. Uiteraard bepalen jullie zelf de kaders. Heb je gedurende de receptie aangepaste wensen? Wij doen er alles aan om hieraan tegemoet te komen.