Bedrijfsuitje Amsterdam

Ook binnen jouw bedrijf is er altijd wel een aanleiding om een bedrijfsuitje te organiseren. Dat kan variëren van een periodiek uitje, tot een feestje om jubilarissen in het zonnetje te zetten, tot een teambuilding voor een afdeling of het gehele bedrijf. In de loop der jaren heeft Club 8 al veel verschillende uitjes georganiseerd. Iedere organisatie wil elke keer iets origineels bedenken. Als je dat ook wilt, dan ben je bij Club 8 aan het goede adres.

Heb je al eens gedacht aan poolen en/of darten? Het is een uitdaging voor iedereen! Tijdens het bezig zijn ontdek je onvermoede talenten bij je collega’s en het geeft je de mogelijkheid om informeel samen te werken en een band op te bouwen. Poolen laat zich uitstekend combineren met een dagje de stad verkennen en een gezellige gourmet in ons grand café. Als afsluiting kun je kiezen voor een spetterend feest in ons CLUB zaal.

Op je verzoek maken we een arrangement dat bij je past, voor eenmaal of voor periodieke bijeenkomsten. Vraag ernaar, de mogelijkheden zullen je verrassen!

Informatie aanvragen