Club 8 stelt de bovenzaal, met een capaciteit van maximaal 400 personen, ter beschikking voor het geven van feesten, houden van conferenties en elk ander gebruik met uitzondering van bijeenkomsten van politieke of religieuze aard. Het is na overleg mogelijk live muziek ten gehore te brengen binnen de voorwaarden die door de gemeente zijn gesteld (w.o. eindtijd live muziek 23.00 uur). DJ’s kunnen worden ingezet tot de eindtijd (door de weeks tot 03.00 uur en vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur). Ter voorkoming van geluidsoverlast voor onze buren is het maximale geluidsniveau 89 Db.

Kosten

· Aan de huurder wordt geen huurvergoeding in rekening gebracht bij evenementen met minimaal 100 bezoekers.
· Bij evenementen met minder dan 100 bezoekers verplicht de huurder zich tenminste 300 consumptiemunten aan te schaffen tegen de gangbare prijs van consumpties (2013: € 2,50).  Het staat de huurder vrij deze consumptiemunten om niet of tegen betaling ter beschikking te stellen van de bezoekers. Overblijvende munten kunnen niet worden ingewisseld tegen geld.

Ben je geïnteresseerd in het gebruik van onze bovenzaal? Wij maken graag een afspraak met je om te kijken hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen en om je de mogelijkheden van de zaal te laten zien.

Informatie aanvragen