Bar

Naast het poolen, snookeren of darten kunt u uiteraard ook gezellig een drankje komen drinken aan onze splinternieuwe bar in Amsterdam-West. Ons barpersoneel staat elke dag klaar om voor u de lekkerste drankjes te maken. Naast fris, koffie en tapbier beschikt de Club 8 over een uitgebreid assortiment speciaal bieren en serveren wij sinds kort ook cocktails. Ook heeft Club 8 een menu met kleine maaltijden en lekkere hapjes voor bij de borrel.

Pitcher Perfect

Elke dinsdagavond hebben wij de Pittige Pitcheravond. Voor een pitcher betaal je dan slechts €12,-. Handig voor de snelle drinker of wanneer je met een groep vrienden een biertje wil komen doen.

Crazy Cocktail Night

Elke woensdagavond vieren wij dat de week door tweeën is met de Crazy Cocktail Night. Alle cocktails op onze kaart kosten u dan maar €6,50. De cocktails worden met liefde bereid met verse ingrediënten. Ideaal voor als je een keer een cocktail wilt proberen!

Fun4Four

Sinds kort hebben we weer een oude bekende in Club 8, namelijk Fun4Four! Deze speeltafel met touchscreen beschikt  over gezelschapsspellen als Mens-Erger-Je-Niet, de Betoverde Doolhof en zelfs een Quiz! Er kan gespeeld worden met maximaal vier personen, neem dus je vrienden mee!

Live sport

Wij zenden elke dag live sport uit via Ziggo Sport, Sport 1, de publieke en commerciële omroepen. De grote wedstrijden worden uitgezonden op beamer schermen in het voorcafé en op een groot scherm in ons rookcafé.