Bar

Naast het poolen, snookeren of darten kunt u uiteraard ook gezellig een drankje komen drinken aan onze splinternieuwe bar in Amsterdam-West. Ons barpersoneel staat elke dag klaar om voor u de lekkerste drankjes te maken. Naast fris, koffie en tapbier beschikt de Club 8 over een uitgebreid assortiment speciaal bieren en serveren wij sinds kort ook cocktails. Ook heeft Club 8 een menu met kleine maaltijden en lekkere hapjes voor bij de borrel.

Ladies Night

Maandagavond staat in het teken van de dames. Vrouwen poolen helemaal gratis! Ook voor de heren goed nieuws, want als je samen met een dame komt krijg je 50% korting!

Crazy Cocktail Night

Elke dinsdagavond hebben wij de Crazy Cocktail Night. Alle cocktails op onze kaart kosten u dan maar €5,-. De cocktails worden met liefde bereid met verse ingrediënten. Ideaal voor als je een keer een cocktail wilt proberen!

Pittige Pitcheravond

Elke woensdagavond vieren wij dat de week door tweeën is met de Pittige Pitcheravond. Voor een pitcher betaal je dan slechts €10,-. Handig voor de snelle drinker of wanneer je met een groep vrienden een biertje wil komen doen.

Fun4Four

Sinds kort hebben we iets nieuws in de Club 8, namelijk Fun4Four! Deze speeltafel met touchscreen beschikt  over gezelschapsspellen als Monopoly en Memory. Er kan gespeeld worden met maximaal zes personen, neem dus uw vrienden mee!

Live voetbal

Wij zenden elke dag live voetbal uit via FOX Sports, Sport 1, de publieke en commerciële omroepen. De wedstrijden worden uitgezonden op een beamer scherm in het voor café en op een groot scherm in ons rookcafé.